Säkerhet, kvalitet och miljö

När vi producerar och levererar till dig sätter vi alltid säkerheten främst. Det gör vi med en kultur av kunskap, medvetenhet och respekt för både människa, maskiner och uppdrag. Därför tillåter vi inga genvägar, varken i vår egen organisation eller hos dem vi möter i vår vardag.

Vi jobbar i riskfyllda miljöer. Sprängning, låsshållning, krossning, lastning och schaktning kräver dagliga riskbedömningar, åtgärder och uppföljningar. Varje medarbetare måste förstå vilka föreskrifter som gäller, ta eget ansvar och använda sitt omdöme. Tillsammans erövrar vi säkerheten – varje dag.

På motsvarande sätt jobbar vi med kvalitet och miljöhänsyn. Vi gillar att göra skillnad och vi vet att allt kan göras ännu lite bättre. Därför investerar vi kontinuerligt i både människor, metoder och teknik. Maskinförare utbildade i eco-driving sparar både pengar och miljö. Av samma skäl vill vi bidra till ökad användning av återvunnet material.

Med medveten säkerhet och kvalitet i alla delar vill vi fortsätta att vara främsta alternativet för dig, våra medarbetare och vår omgivning.

Kontaktpersoner

Lisette Alfthan

Lisette Alfthan

Verksamhetsutvecklingschef

Tel. 08-514 401 19
Skicka epost

Medarbetare

Fler kontaktpersoner

Fredrik Loggin

Affärsområdeschef Entreprenad

Tel. 08-514 401 13
Skicka epost

Michael Haddleton

Michael Haddleton

Affärsutvecklare

Tel. 08-514 401 33
Skicka epost

Pär Söderblom

Pär Söderblom

Affärsområdeschef Maskin & Transport

Tel. 08-514 401 06
Skicka epost

Mikael Graffman

Mikael Graffman

Verkställande direktör

Tel. 08-514 401 80
Skicka epost

Martin Albertsson

Affärsområdeschef

Tel. 08-514 401 67
Skicka epost

Jenny Haddleton

Personalchef

Tel. 08-514 401 23
Skicka epost

STÄNG